OVER ONS


Wij zijn een Belgische onderneming, gespecialiseerd in de productie en continue verbetering van verzegelingen. Sinds de oprichting in 1933 is Peever uitgegroeid tot een internationale speler. Maar wij blijven trouw aan onze roots als familiebedrijf. We geloven immers dat persoonlijke dienstverlening, snelheid en hoge kwaliteit perfect samengaan. We werken er elke dag aan om dat aan u te bewijzen.


Kwaliteit voorop

Onze missie? Hoge kwaliteit, snelle service en een eerlijke prijs. Daarom zijn we trots op ons ISO 9001-certificaat, behaald sinds 2005.

Alle medewerkers van Peever International zetten hun schouders onder dezelfde waarden, met één doel: jouw tevredenheid!

ISO 9001/2015 CERTIFICATIE
PRODUCTIE VAN VERZEGELINGEN VOOR DE LUCHTVAART, TRANSPORT, VEILIGHEID, BRANDVEILIGHEID, VISUELE CONTROLE,...

UTILITEITSMETERS - WATERMETER - GASMETER - ELEKTRICITEITSMETER

Flexibiliteit

In onze vestiging in Lier zitten alle afdelingen onder één dak: Research, Productie, Logistiek en Verkoop voor de Benelux. Door alle diensten onder één dak te houden, spelen we vlot in op de markt en op vragen van onze klanten.

Oplossingen op maat worden in-house ontwikkeld, geproduceerd en naar jou verzonden.


Veelzijdig en innovatief

In de vroegste jaren van Peever lag de focus van onze productie op verzegelingen in staal en aluminium. Doorheen de jaren hebben wij geïnvesteerd in steeds betere en innovatieve producten. Zo is Peever International pionier geworden op het vlak van kunststoffen verzegelingen.

Wij waren bij de eerste producenten om fixed length kunststoffen zegels op de Europese markt te brengen: onze Sydex.

VERPAKKEN EN BEDRUKKEN VAN VERZEGELINGEN IN ONZE PRODUCTIE

EEN RUIME VOORRAAD VAN BEDRUKTE EN ONBEDRUKTE VERZEGELINGEN

Een compleet gamma

Vandaag biedt Peever International je een compleet assortiment van verzegelingen met uiterste zorg geselecteerd, geschikt voor elke toepassing en gepersonaliseerd volgens de wensen van de klant.

Ons productgamma bestaat uit de volgende productcategorieën: container verzegelingen, handslot verzegelingen, kabel verzegelingen, plastic aanrijgzegels, verzegelingen met vaste lengte, verzegelingen op draad, vaten- en boxverzegelingen, gereedschappen en verzegeldraad, veiligheidsetiketten, …

De veranderlijke wereld van veiligheid staat niet stil, daarom blijven wij altijd op zoek naar nóg betere oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.


Zorgzaam voor het milieu

Peever International doet zijn uiterste best om alle gebruikte grondstoffen optimaal te recycleren. Dit is beter voor het milieu en van economisch belang. Grondstoffen zijn schaars en worden daarom duurder, door goed te recycleren blijven ze langer in onze economie.

EEN RUIME VOORRAAD VAN BEDRUKTE EN ONBEDRUKTE VERZEGELINGEN